Loonspuitgieten

Service

Being a rather small company, Smisdom Plastics N.V. is able to use all of its energy for the purpose of realising any of the projects that we start on, and at that, we are always willing to go all the way.

Als klein bedrijf heeft Smisdom Plastics de mogelijkheid om al zijn energie te stoppen in de realisatie van elk project en daarvoor is niets ons teveel.
Producten fabriceren is een samenloop van mogelijkheden en bekwaamheden. Daarom onderzoeken wij steeds of een project haalbaar is of niet. De juiste machine voor het juiste product is slechts één aspect van het productieproces.
Ons modern machinepark, onze flexibiliteit en ervaring, onze moderne en ruime vestiging geven ons de mogelijkheid om bijna elk project te realiseren.

Op vraag van de klant kan een product in een eerste fase ontwikkeld worden om nadien te worden vervaardigd in een spuitgietproces. Ook kunnen producten aan de hand van bestaande tekeningen of modellen gerealiseerd worden.
Op basis van onze ervaring worden samen met de klant eventuele alternatieven besproken zonder daarbij het oorspronkelijke idee uit het oog te verliezen.